Iedere zondag kan je lopen in de natuur! 

Natuurlijk is er op de 1e zondag van de maand duintraining voor alle groepen, maar op alle andere zondagen kun je mee met een van de trailgroepen van de loopgroep. Met XS, XM of XL, op smalle, onverharde paden, of soms zelfs van de paden af. De startlocaties van de groepen wisselen zodat verschillende gebieden worden bezocht. TrailenDenk aan de Amsterdamse Waterleidingduinen, Meijendel, de Horsten, de duinen bij Noordwijk, een enkele keer juist in het boerenland. En soms verder weg. We starten daar altijd om 9 uur.

XS loopt 1x per maand, 10-14 km, op de 3e zondag.

XM loopt 15-18 km, inmiddels ook 2x per maand, altijd samen met XL, 18-23 km, op de 2e en 4e zondag. We starten samen en lopen deels gecombineerd en vaak op wat zwaarder terrein, regelmatig ook buiten de paden.

Soms is er een 5e zondag, dan proberen we een gezamenlijk gebied te vinden voor alle drie de trailgroepen.

Daarnaast, nieuw, wordt er gekeken of er animo is voor een groep ‘Langer langzaam’.  Als je graag willen trail-lopen maar nog wat drempelvrees voelt voor paadjes in de natuur, de afstand en/of de snelheid. Liesbeth loopt 2x per maand mee. Met haar loop je dezelfde (kortste of nog korter) afstand en route in een rustiger tempo met elke 2,5 km een stukje wandelen. Dit wordt langzaam opgebouwd. Wanneer dat is: houdt het forum in de gaten. Schroom niet het eens te proberen.

Op het forum kan je een paar dagen tevoren de informatie voor die zondag vinden.

Dus heb je zin om mee te gaan: kijk hier. Via notificaties kan je automatisch bericht hiervan krijgen (instructies hier).  Eens proberen? Welkom!

Op zondag 16 oktober gaan we met XS, het is bronsttijd, naar de burlende herten in de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Op zondag 30 oktober, een vijfde zondag, willen we meedoen aan de Duinentrail in Schoorl, 10, 17 of 35 km. Zie forum, daar staat al een bericht hierover!

Inschrijven kan via https://www.mudsweattrails.nl/duinentrail_schoorl/ tot 15 oktober, daarna voor zover nog plaats.

De trainers,
Andre, Colette, Els, Geert, Liesbeth, Menno en Rob