Van de voorzitter: maart roert zijn staart

De lente dient zich inmiddels langzaam aan. De eerste weken van maart waren echter fris en herfstachtig. Op zondag 5 maart was er weer de traditionele duintraining met koffie na afloop op een vertrouwde locatie, maar met een nieuwe naam: Sisters Beach. Fijn dat we daar welkom blijven elke eerste zondag van de maand. Naast onze reguliere trainingen – vanaf Pecos, op de baan en trailend – trokken ook deze maand onze leden erop uit om elders te lopen. Een aantal neemt deel aan het Z&Z-circuit en op 12 maart werd Loopgroep Oegstgeest vertegenwoordigd op zowel de 20 van Alphen als de CPC-loop. Op 18 maart liepen diverse trailrunners de zware HADT-trail in België. De wandelgroep blijft ook zijn kilometers maken. Goed nieuws is dat Aad alweer heeft kunnen meelopen en zijn herstel gestaag vordert.

Eerdaags wordt de contributie over 2022 afgeschreven, later dan gebruikelijk. Niet verrassend zien we een aantal kostenposten toenemen de laatste maanden. De verwachting is dat voor volgend jaar de contributie verhoogd zal moeten worden. Op de komende ALV (datum volgt) komen we met een voorstel naar de leden.

De volgende duintraining dient zich morgen alweer aan. Volgend weekend, op 2e Paasdag 10 april, is de traditionale PaasHaaswijkloop. De organisatie kan nog steeds wat hulp gebruiken, dus schiet Dina, Ad of Peter even aan als je een paar uurtjes kan missen!

Hartelijke groet,

Xavier Lauteslager
Voorzitter