Overzicht informele app-groepen aangevuld

Het overzicht met informele app-groepen, zoals ” van het padje af” en “Halve Marathon” is recent aangevuld. Bedankt voor alle tips! Deze pagina vind je hier (Ledenmenu/app-groepen).Binnen de loopgroep zijn verschillende informele app-groepen actief. De meest bekende is vermoedelijk “Van het padje af” waar inmiddels 50 van de 200 leden deel van uitmaken. Zoals de titel doet vermoeden gaat deze groep over trailrunning.

App-groepen zijn ontzettend makkelijk wanneer je snel even met een aantal mensen wat informele informatie wilt uitwisselen. Het lastige van app-groepen is echter, dat er geen makkelijke manier is om anderen te laten weten dat zo’n groep bestaat. Daarom hebben we een pagina op de LGO website in het leven geroepen waarin de verenigingsbrede app-groepen opgesomd staan, samen met het doel en de naam van de beheerder. Omdat dit soort informatie alleen voor loopgroepleden bedoeld is, moet je wel eerst inloggen op de website voordat je deze lijst met appgroepen kunt zien.

Ken je een app-groep voor LGO-leden die nog niet op deze lijst staat? Stuur dan even een mailtje aan redactie@loopgroepoegstgeest.nl, en we zetten hem erbij.